Scroll Top
  • Home
  • Nyhed
  • STEpup køber TURNER ACCESS’ produktions- og lagerfaciliteter i Glasgow

STEpup køber TURNER ACCESS’ produktions- og lagerfaciliteter i Glasgow

STEPUP Scaffold UK har overtaget Turner Access’ 40.000 m2 store produktions- og lagerfaciliter I Govan, I den sydlige del af Glasgow.

Direktør Simon Russel fortæller at STEPUP Scaffold UK, som er en del af den globale stilladsvirksomhed STEPUP Scaffold, nu har et godt finansielt udgangspunkt og en ideel placering, til at kunne spille en ledende rolle på det lokale såvel som det nationale UK stilladsmarked. Faciliteterne i Govan er i fuld gang med at blive moderniseret og istandsat, og med at blive gjort klar til at kunne supportere STEPUPs kunder på UK markedet med hurtig levering af virksomhedens kvalitets stilladsprodukter.

”STEPUP har været på UK markedet siden 2016,” siger Simon Russel. ”Det er det helt rigtige tidspunkt for os at gennemføre denne investering i en ny lokation, en firedobling af vores lagerbeholdning og i et stærkt team. Vores kunder kan ringe i dag, velvidende at vi altid har for £3.5 million højkvalitets stilladsprodukter på lager, som vi kan levere omgående. Men det er blot første skridt. Det er vores ambition at ekspandere ydeligere på UK markedet og fortsætte med at udvikle vores styrker inden for kundeservice, in-house design, rådgivning om stilladskonstruktion og teknisk support”. 

Teamet I Glasgow består pt. af seks medarbejdere, alle med mangeårig erfaring fra stilladsbranchen. Over de næste par måneder vil virksomheden rekruttere yderligere for at kunne følge med udviklingen. Simon Russel fortæller at STEPUPs vækstplaner inkluderer at virksomheden skal etablere yderligere en lagerfacilitet i Midtengland. Han er overbevist om at virksomhedens produktportefølje og services i kombination med produkternes høje kvalitet vil hjælpe STEPUP med at skille sig ud i et konkurrencepræget marked. “På lokalt niveau har vi STEPUPs support struktur, som gør en stor forskel for at vores kunder kan få det rigtige produkt, på det rigtige tidspunkt, til den rette pris. Men vi kan også påvirke og customisere designet på vores produkter, og derefter producere og levere det direkte til vores kunder. Kombiner det med kundeservice i øjenhøjde, fra kompetente medarbejdere som kender stilladsbranchen indefra og ud: Det bliver svært at konkurrere imod os. Vores kunder vil gerne handle med mennesker, så mennesker er en meget væsentlig del af vores forretningsmodel. Det er vigtigt at vi altid har fokus på vores kunders behov”, slutter Simon Russel.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.