Scroll Top

Om STEPUP

STEPUP HJÆLPER DIG MED AT VÆKSTE DIN FORRETNING

STEPUP Stilladser blev stiftet I 1998 og blev hurtigt en af de største importører og producenter af stilladser og access equipment på det nordamerikanske marked. Gennem alle årene har STEPUP Stilladser kontinuerligt ændret og udviklet vores produktlinier og kapacitet for altid at kunne imødekommer vores kunders behov. Vi har fokuseret hele vores forretningsstruktur på at kunne servicere og hjælpe stillads virksomheder og entreprønører med at vækste deres forretning.

STEPUP Stilladser producerer kvalitets systemstilladser og komponenter på vores to fabrikker, hvor vores kompetente medarbejdere sikrer at vi forbliver konkurrencedygtige globalt. STEPUP Stilladsers kerneværdier sikrer sammen med vores QA/QC program at vi kontinuerligt leverer kvalitetsprodukter til vores kunder, så de kan spare både tid og penge. Vores ingeniører og vores produktudviklings teams sikrer at vi kan udvikle og designe nye produkter og skræddersyede løsninger til vores kunder, med en meget kort Time to Market.

STEPUP Stilladser har afdelinger i USA, Canada, Columbia, UK og Danmark så vi kan servicere vores markeder og imødekomme vores kunders behov med kort varsel. Vores logistik team sikrer sammen med vores lokale afdelinger og distribution at vores lagre altid er ajour så vi kan levere alle basisprodukter med meget kort varsel. Det er bl.a. disse faktorer der har gjort STEPUP Stilladser til en af de største leverandører i Nordamerika og til at vi har etableret os på det europæiske marked

Vores mission

At hjælpe vores kunder med at bygge, udvikle og opretholde verden på sikker vis.

VORES KERNEVÆRDIER

Vi er FLEKSIBLE

Vi vil gøre alt, hvad der er nødvendigt, for at løse opgaven.

Vi er DREVET

Vi er determinerede, når vi hjælper vores kunder med at få succes.

Vi er PASSIONEREDE

Vi  bekymrer os om vores kunder!

Vi er KUNDEDREVET

Vi er fokuserede på vores kunders behov og deres tilfredshed.

Vi er OMSORGSFULDE

Vi udviser venlighed og vi bekymrer os om andre.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.