Scroll Top
StepUp Scaffold European Managing Partner with MD of MP House

StepUp Stilladser køber MP House

STEPUP Stilladser har har købt MP House ApS, som har base lige uden for København. STEPUPs opkøb blev gennemført den 1. juli 2022.

MP House er markedsledende i at forsyne danske stilladsoperatører med en bred vifte af værktøj, udstyr og tilbehør. Med opkøbet udvider STEPUP sin produktportefølje og styrker virksomhedens evne til at kunne servicere STEPUPs nuværende kunder.

“At overtage MP House giver god mening, i forhold til implementereingen af vores ambitiøse ekspansionsplaner i Europa”, udtaler STEPUP Stilladsers europæiske direktør, Knud Højland. ”Det er vores andet succesfulde opkøb på to år, og det giver os mulighed for hurtigere at styrke vores danske markedsposition med one-stop-shopping for stilladsoperatører. Jeg har fulgt MP House, og deres positive udvikling, i adskillige år og er glad for at byde dem velkommen til STEPUP-familien. Vi har en brændende ambition om at blive den mest betydningsfulde partner for europæiske stilladsoperatører ved at ekspandere fra vores vores udgangspunkter i Storbritannien og Danmark, videre ud på andre europæiske markeder. Opkøbet af MP House er et vigtigt skridt på vejen”, slutter Knud Højland.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.