Scroll Top
  • Home
  • Nyhed
  • Stepup bekræfter NASC compliance godkendelse for Ringlock og STEPUP OCTO©

Stepup bekræfter NASC compliance godkendelse for Ringlock og STEPUP OCTO©

Stepup Scaffold UK bekræfter at RingLock og STEPUP OCTO© systemstilladserne – er blevet certificeret i overensstemmelse med National Access and Scaffold Confederation (NASC) Code of Practice efter en auditering den 1. november 2022.

De to systemer er designet til at opfylde britiske og europæiske industristandarder. Certificeringen er endnu en anerkendelse af den høje kvalitet på STEPUPs systemstilladser. RingLock og STEPUP OCTO© komponenter, der modtages i Glasgow, kvalitetskontrolleres altid af det britiske team og understøttes nu også af NASC’s auditering og compliance certificering.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.