Scroll Top
  • Home
  • Nyhed
  • Environmental, Social og Governance (ESG) – er I klar?

Environmental, Social og Governance (ESG) – er I klar?

Af Knud Bay Højland, Managing Partner, StepUp Scaffold Europe.

Stilladserhvervet er flere tusinde år gammelt. Alt tyder på, at et stilladssystem blev brugt til at male hulemalerier for omkring 17.000 år siden. Spol så tusinder af år frem, til begyndelsen af ​​1900-tallet, hvor Palmer-Jones opfandt stilladskoblingen. Palmer-Jones‘ stilladskobling blev industristandarden, og den er grunden til at et stilladsrør den dag i dag har en udvendig diameter på 48,3 mm.

Som producenter til stilladsindustrien er vi begrænset af vores produkters meget lange levetid, og udfordret af, at de produkter vi udvikler i dag skal passe til produkter fremstillet årtier tilbage. Det gør mig stolt af vores branche, at vi ikke bidrager til “smid-væk produktion”, men i stedet fokuserer på bæredygtige løsninger, designet til at holde i generationer. Innovation er afgørende for, at vores industri kan fortsætte med at udvikle sig til en mere sikker og miljøvenlig fremtid.

Der er dog stadig masser vi kan forbedre, og som branche må vi aldrig stå stille. Environmental, Social og Governance (ESG) score er det nye sort, og et fokus vi som stilladsproducenter skal indarbejde i vores fremtidig produktion og udvikling. ESG er en objektiv måling af din virksomheds præstation i forhold til miljømæssige, sociale og ledelsesmæssige spørgsmål. Hos STEPUP Stilladser gennemgår vi kontinuerligt vores reparations- og genbrugspolitikker, samt udvikler løsninger hvor vi kan reducere antallet af komponenter, der kræves til projektpakker. Mit personlige ønske er, at vi som branche vil dele bedste praksis, for i fællesskab at bidrage til at nedbringe vores globale ESG-fodaftryk, uden at gå på kompromis med både sikkerhed og produktudvikling. 

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.