Scroll Top

CHAS-certificering af StepUp Scaffold UK

STEPUP Scaffold UK har opnået CHAS-certificering i februar 2023. Certificeringen demonstrere at STEPUP overholder alle krav og behersker risikostyring. CHAS er et højt anset akkrediteringsorgan i Storbritannien, som .  vurderer entreprenører i forhold til British Standards Institutes PAS 91 standardiserede forsyningskædespørgeskema. 

Enhver virksomhed skal beskytte sine ansatte og offentligheden mod risici, og i byggesektoren og især for stilladsentreprenører er dette ekstremt vigtigt. STEPUP tager alle nødvendige forholdsregler for at beskytte vores kunder, når de benytter vores systemstilladser, og CHAS-certificeringen er dokumentation for netop det.

Simon Russell, administrerende direktør for STEPUP Scaffold UK, udtaler om CHAS-certificeringen: “CHAS-certificeringen er endnu en stor præstation af vores virksomhed. CHAS er et højt anset akkrediteringsorgan i Storbritannien, og vi er overbeviste om, at certificeringen af ​​vores risikovurderingsprocesser vil give yderligere sikkerhed til vores stilladsentreprenører, husbyggere og kunder i byggesektoren.”

CHAS-certificeringen er endnu et bevis på at STEPUP overholder de højeste standarder for produktkvalitet, professionalisme i vores kundeservice og i vores ledelsesprocedurer. CHAS-certificeringen kommer i forlængelse af National Access & Scaffolding Confederation (NASC) certificering af RingLock og STEPUP OCTO® systemstilladserne. STEPUP er den eneste britiske stilladsleverandør med medlemskab af Union of European Scaffolding Companies (UEG).

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.