Scroll Top
  • Home
  • Nyhed
  • StepUp Scaffold UK medlem af Scaffolding Association

StepUp Scaffold UK medlem af Scaffolding Association

STEPUP Scaffold UK er blevet medlem af Scaffolding Association, Storbritanniens største handelsorgan for stillads- og adgangssektoren. Foreningen leverer værdifuld information og ressourcer om stilladspraksis og uddannelse, og har til formål at hæve standarder og reducere risiko på tværs af stillads- og adgangssektoren.

STEPUP ønsker vi at støtte stillads- og adgangssektoren så meget som muligt, og vores team ser frem til at deltage i Scaffolding Associations arrangementer og konference senere i 2023.

“At blive medlem af af Scaffolding Association er endnu et vigtigt skridt fremad i vores virksomheds dedikation til at udvikle kvalitet og kvalitetsstandarder i stillads- og adgangsindustrien”, siger administrerende direktør Simon Russel. ”Vi blev for nylig certificeret i overensstemmelse med National Access & Scaffolding Confederation’s (NASC) adfærdskodeks for RingLock og STEPUP OCTO® systemstilladserne, vores procedurer for risikostyring er certificeret af CHAS og vi er den eneste britiske stilladsleverandør med medlemskab af Union of European Scaffolding Companies (UEG)”.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.